OBERTA LLISTA ESPERA INTERESSATS COMPRA PROMOCIÓ CINE PISA

 Categoria OLH

INFORMACIÓ ACTUALITZADA DE LA PROMOCIÓ A LA PÀGINA WEB DEL IMPSOL –> AQUÍ

 

Els habitatges de protecció oficial en règim de compravenda de la promoció que està construint l’IMPSOL a l’avinguda República Argentina, núm. 21 de Cornellà de Llobregat (Cinema Pisa) pròximament obriran les seves bases perquè les persones interessades s’inscriguin en el sorteig.

La sostenibilitat ha estat un dels eixos prioritaris de la promoció, i l’edifici pretén apropar-se al que ha de ser un edifici de consum gairebé 0, reduint la petjada ecològica, minimitzant les emissions de CO2, els residus generats durant el procés de construcció i la demanda energètica posterior. Entre les mesures implementades i que han permès obtenir una Qualificació Energètica A, destaca l’estructura de fusta que acompleix amb tots els requeriments tècnics seguretat i estabilitat, resistència al foc, sisme, acústica, etc.

Per poder accedir-hi, era imprescindible estar inscrit prèviament en el Registre de Sol·licitants d’Habitatges de Protecció Oficial de la Generalitat de Catalunya. La promoció contempla la construcció de 75 pisos de venda, dels quals, tres es  destinaran a persones amb mobilitat reduïda; dos, per a famílies monoparentals, i dos més, a persones amb discapacitat psíquica o malaltia mental amb autonomia personal. Els 68 habitatges restants es destinaran a un públic general.

 

Entrades recents:

MESURES HABITATGE COVID-19

MÉS INFORMACIÓ